Website weer online

website, online, korfbal, korfbaltraining & coaching

Website weer online!

De afgelopen weken is de website onder handen genomen en is de interface verandert. Er is een nieuw ‘magazine’ theme gekozen zodat de content en artikelen nog beter en overzichtelijker worden weergegeven. Daarnaast is de website nu volledig responsive voor zowel tablet, pc als smartphone.

Op de homepage zijn de meest recente nieuwsberichten nu duidelijk zichtbaar. De sidebar is naar rechts verplaatst en aangepast en nu alleen op enkele pagina’s zichtbaar. Daarnaast is de kleurstelling aangepast en zijn er kopteksten toegevoegd zodat de content nog beter leesbaar wordt. Ook de full-width modus op de meeste pagina’s levert hier een bijdrage aan. Helemaal onderaan in de footer zijn de belangrijkste ‘tags’ van de site te vinden.

Het topmenu bevat een directe link terug naar de homepagina en de disclaimer. Het ‘mainmenu’ blijft prominent zichtbaar centraal op de pagina en heeft de vertrouwde hoofdtabs over [training], [coaching], [periodiseren], [oefeningen], [korfbalblessures] en downloads. De tab [nieuws] is toegevoegd zodat je hier altijd overzichtelijk de nieuwsberichten kunt teruglezen. Aan de tab [testen en meten] wordt nu de laatste hand gelegd en de bedoeling is dat deze inclusief de submenu’s in september 2016 worden geplaatst. Tot slot zijn alle pagina’s zelf opnieuw kritisch bekeken en aangepast waar nodig en zijn de social links minder prominent aanwezig en nu terug te vinden rechts bovenaan de site.

Veel leesplezier weer en ik hoop andere trainers en coaches te inspireren om het maximale uit henzelf te halen om een nog betere trainer/coach te worden, maar ook om de spelers nog meer te kunnen bieden en zo het korfbalniveau in Nederland verder te ontwikkelen.

 

Print Friendly, PDF & Email

About Jouri van den Broeke

Korfbaltrainer, coach, Master Sportfysiotherapeut, mede-eigenaar van PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie en vader van 2 korfballende kinderen. Naast grote interesse in sport in zijn algemeen vooral geïnteresseerd in de korfbalsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.