Oefenstof online!

oefeningen,korfbaltraining,oefenvormen,training

Sinds vandaag zijn op de website ruim 145 pagina’s met trainingsvormen geplaatst voor korfbaltrainingen voor jeugd en senioren.

Gerangschikt per thema zoals oefeningen in 2-tallen, in 3-tallen en 4-tallen, rebound, 1-1 duel, verdedigen, loop-ABC, werp-ACB en Sprong-ABC, schokspelletjes en nog heel veel meer.
Om trainers meer bewust te maken van de fysiologische aspecten en handelingstheoretische terminologie die hieraan gekoppeld is, wordt de oefenstof ook op die manier uiteengezet.
Dus met de training het accent op ‘explosief handelen’ of ‘volhouden van snel herstellen’? Specifiek de keuze voor ‘anaerobe’ of ‘aerobe’ trainingsvormen? Maak eenvoudigweg zelf een keuze en een reeks aan oefeningen wordt getoond.

Bedenk bij elke oefening die je wilt toepassen voor je eigen spelersgroep; is dit praktisch relevant voor mijn groep? moet ik de arbeidstijd aanpassen? hoeveel tijd heb ik beschikbaar?

Neem gerust eens een kijkje en tips zijn altijd welkom! Zelf oefeningen? Ik ontvang ze graag om ze om te zetten naar hetzelfde format als op de website wordt gebruikt zodat ook andere trainers van deze kennis kunnen profiteren. Oefenstof kan gemaild worden naar info@korfbaltrainingencoaching.nl

oefenstof,korfbaltraining,oefenvormen,training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About Jouri van den Broeke

Korfbaltrainer, coach, Master Sportfysiotherapeut, mede-eigenaar van PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie en vader van 2 korfballende kinderen. Naast grote interesse in sport in zijn algemeen vooral geïnteresseerd in de korfbalsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.