Downloads

Downloads

In de afgelopen jaren heb ik veel informatie verzameld en gedocumenteerd. Er zijn downloads beschikbaar op het gebied van training (onder andere JaarplanningTrainingsvoorbereidingsformulier, schotstatistieken, jeugdopleidingsplan), coaching (Wedstrijdstatistieken, formulier voor individuele wedstrijdevaluatie kort en uitgebreid, scoreformulier uitslagen en standen), periodisering (Periodiseringsplan op maat), korfbalblessures en preventie (Core & Strength Trainingsprogramma*, Speed & Agility Trainingsprogramma*) en een hoop algemene documenten (Aandachtspunten per leeftijdscategorie, Persoonlijk Ontwikkel Traject (POT) en Teameffectiviteitsmodel).

 

Nieuwsbrief

Om toegang te krijgen tot de vele gratis downloads dien je je aan te melden voor de nieuwsbrief. In de uiteindelijke bevestigingsmail vind je het wachtwoord om toegang te krijgen tot alle downloads en ook veel gratis oefenstof voor je korfbaltrainingen. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@korfbaltrainingencoaching.nl. Vermeld daarin je voor- en achternaam, dan voeg ik je mailadres handmatig toe.

 

* Voor meer informatie over het Core & Strength Trainingsprogramma, evenals de Speed & Agility Training en het Periodiseringsplan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Print Friendly, PDF & Email